El Futsal Aliança Mataró perd el derbi davant el Vilassar

El conjunt mataroní va perdre 0 a 1 i després de quatre jornades només ha estat capaç de sumar una victòria

Futsal-Vilassar de mar

Nova derrota del Futsal Aliança Mataró que no estar tenint un bon inici de campanya a la Tercera Divisió Estatal. Aquesta setmana el conjunt mataroní va perdre a casa el derbi maresmenc davant el Vilassar de Mar per 0 a 1. L’únic gol del partit el va fer de penal Victor Trujillo, jugador que fins la temporada passada militava a les files del Futsal Mataró.

Els mataronins van desaprofitar moltes i clares ocasions de gol davant un equip que es va defensar bé i que va tenir com a jugador més destacat el seu porter. Després de quatre jornades de lliga l’Aliança només ha sumat una victòria i es troba situat a la part baixa de la classificació. Ara aquesta setmana l’equip vermell rep la visita de l’Arenys de Mar, un altre nouvingut a la categoria que arribarà a Mataró amb un punt més.

Futsal-Vilassar de mar

Derrota entre setmana a Pineda

Dijous passat el Futsal Aliança Mataró va jugar a Pineda el partit aplaçat de la primera jornada del campionat. Els mataronins van perdre 4 a 2 davant un dels equips més forts de la categoria. Els gols mataronins van ser obra de Miki Rodríguez i Marc Caballeria.

RESULTATS JORNADA 4

Futsal Mataró - Vilassar Mar 0-1
Arenys de Mar - Barceloneta 3-4
Lloret - Arenys de Munt 2-2
Manlleu - Pineda 6-0
Parets - Montsant 6-3
Ripollet - Sagarra 6-0
Lliçà d’Amunt - Bosco 4-3
CN Caldes - Bonaire 3-7

 

CLASSIFICACIÓ: Ripollet, Lliçà d’Amunt i Parets 12; Vilassar de Mar 9; Manlleu 7; Montsant i Barceloneta 6; Lloret, Arenys de Munt, Arenys de Mar i PIneda 4; Futsal Mataró 3; Bosco Rocafort 1; Sagarra i CN Caldes 0.