Victòria del juvenil de Nacional del Futsal Mataró

El conjunt mataroní va guanyar 1 a 6 a la pista del Manent de Santa Coloma de GrameneN

Juvenil NacionalEl juvenil de Nacional del Futsal Mataró va guanyar 1 a 6 a la pista del Manent de Santa Coloma de Gramenet i després de quatre jornades de lliga és tercer amb 9 punts, a només tres punts del líder, el FC Barcelona. Els nois entrenats per David Rivera van fer un molt bon partit i van derrotar amb solvència a l’equip local, un conjunt que sempre és complicat de derrotar a la seva pista.

Tot i que els mataronins van disposar de nombroses ocasions de gol per pbril el marcador, van ser els locals qui es van avançar primer. El gol va esperonar als mataronins que un minut més tard feien l’empat gràcies a un gol de Carles López. Abans del descans el porter Amar Ceesay organitzava un ràpid contraatac que acabava ell mateix fent l’1 a 2 amb què s’arribaria al descans.

A la represa Carles López va fer el tercer gol i poc després Santiago Scafidi fei el quart gol mataroní que encarrilava la victòria. Ja a les acaballes del partit Quim Roig i Oriol López van posar l’ 1 a 6 final. Ara aquesta setmana el Futsal Mataró rebrà la visita de l'Estel Vallseca, un dels cuers de la categoria.

MANENT - FUTSAL MATARÓ 1-6

FUTSAL: Amar Ceesay (1), Carles López (2) Oriol López (1), Quim Roig (1), Santiago Scafidi (1); Joan Sánchez, Eric Izquierdo, Musta Ceesay, Cristian Robledo, Raul Pulido, Adrià Tomas.

Estel Vallseca - Les Corts 2-12

CLASSIFICACIÓ: FC Barcelona 12; Les Corts 10; Futsal Mataró I Marfil 9; Manresa i Jesus Maria 7; Salou i Montcada 6; Cet 10 5; La Unión 4; Sicoris i Manent 3; Martorell i Estel Vallseca 0.