El Ciutat de Mataró guanya el derbi

Els groc i negres van guanyar 4 a 5 davant el sub-23 del Futsal Mataró

120930 Futsal_mataroEl Ciutat de Mataró es va emportar el derbi mataroní de Primera Catalana després de derrotar per un ajustat 4 a 5 el sub-23 del Futsal Mataró. Els vermells van anar per davant en el marcador bona part del partit, però els grocs i negres van fer una gran segona meitat i van remuntar el matx.

Sergi Soler i Marcel Catà van avançar fins a dos cops als locals, però Javier Capilla amb dos gols va igualar el matx. En el darrer minut de la primera part Pol Rivera va fer el 3 a 2 amb el que es va arribar al descans. A la represa Guarnido va fer l’empat, cinc minuts més tard Aledo avançava al Ciutat de Mataró i només un minut més tard Llach feia el 3 a 5. Els locals no es van rendir i Marcel Catà va fer el 4 a 5 a manca d’un minut pel final. Tot i que el Futsal Mataró va tenir ocasions per empatar el marcador ja no es va moure i el Ciutat es va emportar els tres punts.

FUTSAL MATARÓ sub- 23 - CIUTAT MATARÓ 4-5

FUTSAL: Rafel Buscà, Antonio Carrillo, Pol Badia, Guillem Callis, Manuel Prieto, Marcel catà, Cristian Rodríguez, Pol Rivera, Jordi Grane, Albert Vales i Sergi Soler.
CIUTAT: David Bote, Pol Aledo, Sergi Escalera, Javier Capilla, Cristian Dorado, Marti Sanchez, Jordi Bilbo, Carles Gil, Carlos Guarnido, Joan Llach.