El juvenil de Nacional del Futsal Mataró goleja el Salou

Els mataronins van guanyar 8 a 1 i ja són quarts a la classificació

Juvenil NacionalSegon partit a casa del juvenil de Nacional i segona victòria mataronina que aquest cop va derrotar sense problemes 8 a 1 al Salou. Després de tres jornades el Futsal Mataró és quart classificat amb 6 punts per davant d’equips com Marfil, Manresa o Montcada.

Després de la derota de la setmana passada a Santa Coloma davant la Unión, el conjunt dirigit per David Rivera va sortir molt endolllat des del primer minut i al dos minuts Joan Sanchez feia el primer gol local. Pocs minuts més tard Pulido feia el 2 a 0, però una errada en la circulació de la pilota va propiciar que els tarragonins retallessin diferències. Abans del descans Eric Izquierdo va fer el 3 a 1.

A la represa el joc mataroní va millorar en escreix i després d’un setge constant a la porteria rival Quim Roig feia el 4 a 1 que encarrilava la victòria. Musta feia el cinquè gol i després Oriol López transformava dos doble penals per posar el 7 a 1 en el marcador. Seidou Diaby va fer el definitiu 8 a 1. Ara aquest cap de setmana hi ha descans i la setmana vinent els mataronins tenen una sortida complicada a la pista del Manent de Santa Coloma de Gramenet.

FUTSAL MATARÓ - FS SALOU 8-1

FUTSAL: Amar Ceesay, Raul Pulido, Pol Novo, Eric Izquierdo, Joan Sánchez cinc inicial; Santiago Scafidi, Seidou Diaby, Oriol López, Musta Ceesay, Carles López, Quim Roig, Adrià Tomas.
Gols: 1-0 Joan Sánchez, 2-0 Raúl Pulido, 2-1 Eric Berk, 3-1 Eric Izquierdo, 4-1 Joaquim Roig, 5-1 Mustafa Ceesay, 6-1 Oriol Lopez, 7-1 Oriol Lopez, 8-1 Seidou Diaby.