El Futsal Aliança Mataró suma la primera victòria de la temporada

El conjunt mataroní guanya 1 a 5 a la complicada pista del Barceloneta

Futsal-Arenys de MarDesprés del desencís de la setmana passada, el Futsal Aliança Mataró va fer un partit molt seriós i es va emportar els tres punts de la seva visita a la complicada pista del Barceloneta. Els mataronins van guanyar 1 a 5 en un camp on molts equips patiran per puntuar davant un equip rocós i amb experiència.

Abdyck Gómez va fer el 0 a 1 al minut set de joc que donava tranquil·litat a l’equip vermell. Els mataronins van controlar el joc i abans del descans Cristian Sevilla feia el segon gol mataroní. A la represa els barcelonins van escurçar diferències al primer minut de la segona part, però dos minuts més tard Cristian Villarin feia l’1 a 3.

Amb aquest marcador els locals van avançar línies i van pressionar a dalt, però a l’equador del segon temps Broto va fer el quart gol de doble penal que encarrilava la victòria. Ja en el darrer minut Carlos Villarin va fer l’1 a 5 definitiu.