Victòria del Futsal Aliança Mataró davant el Castelldefels

Dies abans el conjunt mataroní havia empatat a la pista del Ràpid de Santa Coloma de Segona B

Mataró-CastelldefelsGrans resultats els aconseguits pel sènior del Futsal Aliança Mataró en els dos darrers amistosos disputats, empatant a la pista del Ràpid de Santa Coloma de Segon B i guanyant a casa amb comoditat 5 a 1 al Castelldefels de Tercera Divisió.
Dos resultats que demostren que cada dia que passa l’equip està en més bona forma i preparat per debutar a la lliga. Debut que no es produirà aquest cap de setmana, ja que el partit davant el Pineda s’ha suspès, d’aquesta manera el Futsal Mataró debutarà a la lliga el 29 de setembre quan rebi la visita de l’Arenys de Mar en la segona jornada del campionat.

Empat contra tot un Segona B

El dia de la Diada de Catalunya el sènior no va fer festa i va disputar un amistós a la pista del Ràpid de Santa Coloma que milita a Segona B.  La primera part va ser de clar domini local, el conjunt mataroní va sortir molt adormit i va cometre moltes pèrdues de pilota en zones perilloses que van provocar que els locals s’avançaran 2 a 0. Un altra regal dels vermells va generar la jugada del 3 a 0 que feia presagiar una golejada dels de Santa Coloma.

Mataró-Castelldefels

Tot i això el conjunt mataroní va reaccionar i abans del descans Broto va fer el 3 a 1 de doble penal. A la represa el conjunt mataroní va donar tot un repàs als locals i amb una gran defensa a tres quarts de pista va ofegar l’atac del Ràpid. Després d’una excel·lent combinació va arribar el 3 a 2 i ja a les acaballes del partit Toti Matallana va fer el 3 a 3 definitiu de doble penal.

Ja diumenge, el conjunt vermell va rebre la visita del CCR Castelldefels, un altre equip de Tercera Divisió que milita a l’altre grup. S’esperava un partit complicat i igualat, però els mataronins van fer una gran primera part i van sentenciar el matx amb un contundent 4 a 0. A la segon part l’equip mataroní va saber refredar el partit i no va donar opcions al rival de remuntar.