El Futsal Aliança Mataró es prepara per la seva estrena a la Tercera Divisió

Els mataronins començaran la lliga el 22 de setembre a la pista del Pineda

Partit Futsal-BalsarenyTercer partit de pretemporada dels mataronins que segueixen preparant la nova temporada a Tercera Divisió Nacional. Aquest dissabte passat van disputar un amistós contra el Centelles de Divisió d’Honor Catalana (antiga Territorial). El conjunt dirigit per Albert Sabaté i Gerard Artigas no va ser capaç de vèncer en un partit molt disputat que va acabar amb empat a quatre gols.

Aquest era el tercer test de preparació dels mataronins després de perdre els seus dos primers partits de pretemporada, 6 a 3 davant el Sant Andreu de la Barca i 5 a 3 davant el Premià de Mar, tots dos equips de Segona B. Ja dimecres, el dia de l’Onze de Setembre, el conjunt mataroní va jugar el seu quart amistós, aquest cop a Santa Coloma de Gramenet davant el Ràpid, equip que milita a Segona B. Els mataronins van fer un molt bon partit i van empatar a tres gols davant un equip de categoria superior.

Altes i baixes
El Futsal Mataró, després de fer una bona temporada i aconseguir retornar a Tercera Divisió com a millor 4t classificat dels tres grups de Territorial Catalana, s’ha reforçat amb cinc jugadors de garanties. Els dos primers en arribar van ser Abdyck Gómez i Miki Rodríguez, que arriben procedents del Vilassar de Mar i que ja van acabar la temporada anterior amb el conjunt mataroní per intentar aconseguir l’ascens.

Els altres són el tanca Cristian Sevilla ‘Sevi’, que retorna a les pistes després d’un any en blanc després d’haver deixat el CN Sabadell la temporada passada, i el pivot Marc Caballeria, que prové del Cardedeu, però que ja té experiència a la categoria i que a més va jugar dues temporades al Middlesbrough anglès. El darrer fitxatge ha estat el de Murillo, porter provinent del Vilassar de Mar que ha jugat moltes temporades a Plata i a Segona B.