El cadet femení del Futsal Mataró subcampió de Copa

El conjunt mataroní va perdre la final 7-1 davant el Penya Esplugues

Juvenil Cadet Femení Futsal MataróNo va poder tornar a ser. Per segon any consecutiu el juvenil cadet femení del Futsal Mataró va quedar subcampió de Copa Catalunya després de perdre la final 7 a 1 davant un Penya Esplugues reforçat per a l’ocasió. Les del Baix Llobregat van baixar a dues jugadores del sènior de Plata i van guanyar amb comoditat a un conjunt mataroní que quan va intentar reaccionar ja perdia 7 a 1 al descans.

El Penya Esplugues va dominar des del primer minut de partit i als tres minuts de joc ja guanyava. Cristina Vàzquez va empatar pel conjunt mataroní, però l’empat va ser un miratge i al final de la primera part l’equip vermell ja perdia 7 a 1.

Tot i això, les mataronines van sortir a la represa amb ganes d’intentar aconseguir lluitar fins al darrer minut, però tot i millorar i molt en defensa no van ser capaces de perforar la porteria rival i van acabar cedint. Al final segon sots-campionat de Copa consecutiu per un Futsal Mataró que després de fer un gran torneig no va poder competir a la final com s’esperava.

Van jugar: Maria Renuelta, Marina Rosales, Mercè Garriga, Gloria Salido, Maria Rius, Meritxell Ribes, Cristina Vazquez (1), Carla Puig, Nina Busqué i Lydia Gaspar.