Victòria del Futsal Aliança Mataró davant el Can Calet

Els mataronins guanyen 4 a 1 i continuen a només un punt dels llocs d’ascens quan queden tres jornades per acabar la lliga

130526 Futsal Mataró - CanCalet

El Futsal Aliança Mataró va guanyar aquest diumenge 4 a 1 al Can Calet en partit ajornat de la primera jornada de la segona volta del campionat. Tot i aquest triomf, els mataronins continuen tercers, fora dels llocs d’ascens a Tercera Divisió, ja que l’Arenys de Munt que és segon va guanyar el seu partit ajornat 5 a 2 davant el Ciutat de Mataró. Quan resten tres jornades per acabar la lliga el Futsal Mataró està a només un punt de l’Arenys.

El partit ben aviat es va posar de cara pel conjunt mataroní quan al minut 2’ de joc David Recasens feia l’1 a 0. Poc va durar l’alegria, ja que un minut després els visitants empataven el matx. Poc després Heider feia el 2 a 1 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa un altre cop el brasiler Heider tornava a marcar i feia el 3 a 1 que encarrilava la victòria, i ja ben entrada la segona part el capità Sergio Picado feia el definitiu 4 a 1. Ara dissabte a les 19 hores el conjunt mataroní visitarà la sempre complicada pista del Prosperitat de Barcelona, un equip que està apurant les seves opcions de permanència i que si perd perdrà la categoria.

El rival dels mataronins per la segona plaça, l’Arenys de Munt juga a casa davant el Palafrugell, un equip que està fent una molt bona segona volta i que necessita un triomf per assegurar-se la permanència.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - CAN CALET 4-1

FUTSAL: Paquito Pares, Jordi Matallana, David Recasens (1), Joan Jové, Sergio Picado (1), Abdyck Gómez, Heider (2), Carlos Villarin, Victor Trujillo, Carlos Cascales, Txiki, Ricard Giralt.