El Futsal Aliança Mataró supera a casa el Balsareny

Els mataronins guanyen i continuen amb opcions d’ascens a Tercera Divisió

Partit Futsal-Balsareny

El Futsal Aliança Mataró va guanyar a casa 6 a 2 el Balsareny i continua amb moltes opcions d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. Quan només resten tres jornades per acabar els mataroní són quarts a només un punt del segon lloc, plaça que ara ocupa l’Arenys de Munt que ja ha superat a la classificació a l’Arenys de Mar.

Tot i que els mataronins sempre van portar el pes del partit, van ser els visitants qui es van avançar primer. Tot i això Heider tres minuts més tard va fer l’empat, Carlos Villarin va avançar els locals, però en el darrer minut de la primera part el Balsareny va tornar a igualar el matx.

A la represa el domini mataroní va ser total i Sergio Picado amb dos gols posava per davant al conjunt mataroní. Ja en el darrer tram del matx Abdyck amb dos gols va sentenciar el partit.

Aquesta setmana hi ha descans, però els mataronins jugaran davant el Can Calet el partit que s’havia de jugar a la primera jornada d’aquesta segona volta del campionat. Els mataronins han de guanyar i esperar que l’Arenys no ho faci per fer-se amb la segona plaça.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - BALSARENY 6-2

FUTSAL: Ricard Giralt, Sergio Picado (2), Carlos Cascales, Txiki, David Recasens, Heider (1), Joan Jové, Abdyck Gómez (2), Carlos Villarin (1), Victor Trujillo, Micky.
MARCADOR: 0-1, Heider 1-1, Carlos Villarin 2-1, 2-2 descans; Sergio Picado 3-2, Sergi Picado 4-2; Abdyck Gómez 5-2; Abdyck Gómez 6-2.