Tercera victòria consecutiva del Ciutat de Mataró

Va superar d'un gol a la prosperitat

FUTSAL MATARÓ. Luis, Rai, Cristian (1) i Capilla (1) i Saga (1) cin inicial; Moli (1), Pol, Miguel, Aaron i Galiana.

Diumenge 28 d’octubre, el 1er equip de Futbol Sala de la E.F.S. Ciutat de Mataró, s’enfrontava a la Prosperitat, actual últim classificat de la classificació. Un rival que des del primer minut va venir a tancar-se i a jugar a la contra tot el partit. Però tot i la bona defensa visitant, a les acaballes de la primera part, Moli va fer l’1 a 0.

A la segona part la dinàmica va canviar, el Ciutat de Mataró va ser molt superior i amb els gols de Cristian, Saga i Capilla el conjunt mataroní es va posar 4 a 1 a dalt en el marcador. En els darrers minuts els mataronins es van refredar i van deixar que els visitants marquessin dos gols i maquillessin el marcador final.

Després d’encadenar aquestes tres victòries consecutives, el conjunt mataroní es troba a la part alta de la classificació. Aquesta setmana no hi ha lliga i l’equip descansarà.