Segona victòria consecutiva del Ciutat de Mataró

Va marcar tres gols al Balsareny

EFS MATARO:  Luis, Miguel, Rai, Cristian (1) i Moli cinc inicial; Saga, Edu (1) i Capilla (1).

Inici de partit marcat per la intensitat de l’equip local, i un Mataró que tenia les idees confuses. Aquest fet, va provocar que en un ràpid contraatac els locals fessin l’1 a 0.

La segona meitat va començar amb una mica de superioritat per part dels groc-i-negres, amb una defensa mixta i una actitud molt bona. Aquest fet va provocar que Capilla després d’una bona acció de Saga fes l’empat. A continuació van venir els millors minuts de joc del Mataró i a falta de sis minuts pel final primer Edu Roy, amb un gran remat amb l’esquerra i després Cristian van fer l’1 a 3 definitiu.

Amb aquesta victòria el Ciutat de Mataró Escola de Futbol Sala es col·loca   en sisena  posició amb 7 punts, a tant sols tres punts del líder. El proper diumenge dia 28, a les 12:15h al pavelló Eusebi Millàn els groc-i-negres rebran la visita de la Prosperitat.