Dimarts al migdia, cita amb els ciclistes

La Volta Ciclista a Catalunya farà dues voltes al circuit perquè l'afició mataronina gaudeixi del pilot durant més minuts

  • Cugat Comas // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 19 Març 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, volta ciclista

Aquest dimarts alguns escolars sortiran escopetejats de classe. Els qui treballen, potser, s'ho faran venir bé per sortir. Els qui ja estan jubilats hauran aprofitat i ja badaran per la zona de la sortida des d'hores abans. I si coneixen algú que li agradi molt el ciclisme no li posin cap fita a l'agenda. Com ja és una tradició pròpia més de la Volta, la gran prova catalana ciclista es farà seu el Camí de la Geganta, a punt perquè a la una es doni per vàlida la sortida neutralitzada i els millors ciclistes del món deixin la ciutat enrere, tot buscant anar a parar a Valls.

El Camí de la Geganta es tornarà a omplir d'aficionats i badocs al voltant dels luxosos autobusos d'on es faran pregar els ciclistes, camí del control de firmes. L'expectació a la sortida mataronina sempre és alta i, enguany, es veurà recompensada amb més presència ciclista, ja que es faran dues voltes a un circuit urbà.

planol volta
El recorregut que faran: doble volta al circuit
La segona etapa de la Volta sortirà de Mataró a les 13 h
Recorregut: Surt des del Camí de la Geganta i fa dues voltes per Camí de la Geganta - pl. d’Espanya - pg. de Carles Padrós - av. del Velòdrom - ctra. de Cirera - pl. de França - Via d’Europa - pl. de Granollers.
Segueix per Rda. O’Donnell, plaça de Manuel Serra i Xifra, Av. de Lluís Companys, Porta Laietana i la N-II.