Irune Sànchez campiona catalana infantil de ciclisme

Va guanyar la prova de principiants disputada a Sant Julià de Vilatorta

El passat diumenge dia 22 de maig a la localitat de Sant Julià de Vilatorta, es va celebrar el campionat de Catalunya de ciclisme per categories infantils. Fins a la comarca d'Osona els nens i nenes de l'escola de ciclisme de l'Esport Ciclista Mataró es van desplaçar per disputar les diferents proves i van obtenir un gran èxit.

A la categoria principiants, la jove promesa del club Irune Sànchez es va proclamar campiona de Catalunya després de dominar la seva cursa de principi al final, en un circuit molt tècnic amb molts revolts i amb unes zones en pujada considerables. La Irune està fent una temporada fantàstica i compta totes les seves participacions enguany a la copa catalana per victòries, liderant la classificació d'aquesta i rubricant amb el campionat de Catalunya celebrat diumenge.

160526Ci_CampCatalunya

En categoria principiant masculí el representant del club Aitor López, aconseguir un meritori 12è lloc en el seu primer any en la categoria.
En la categoria superior (Alevins) Citlali Pareja va acabar en sisena posició en fèmines i el seu germà Saül Pareja en categoria aleví va acabar en el 20è lloc en una cursa amb molta participació.

La pròxima cita per a l'escola de ciclisme és el pròxim cap de setmana a Terrassa on es celebra el campionat de Catalunya per la modalitat de Crono-Gimcana, una especialitat on l'habilitat amb la bicicleta és la part fonamental superant diferents obstacles i cronometrant tot el recorregut.