Arriba la Primera victòria de les noies de la UEM

El femení de la UE Mataró manté el cap fred en un partit molt igualat i s’endú el triomf

Les noies de la UE Mataró van poder trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives en obtenir la primera victòria de la temporada, superant al Segle XXI al Palau Josep Mora. El partit va ser molt equilibrat, però el conjunt de Cristina Navarro va saber superar la pressió d’haver de guanyar i va obtenir una merescuda recompensa a tot el treball fet fins ara.A l’inici del partit, l’empenta local va permetre que es guanyés el primer parcial, tot i que molt ajustadament (15-13). Al segon quart, Nicholls va liderar l’equip visitant per capgirar el resultat i agafar una renda de sis punts abans del descans (26-32). Les locals havien perdut la intesitat dels primers minuts i això ho van aprofitar les barcelonines per posar-se per davant.Reacció local a la represaLes unionistes van veure clar que tenien possibilitats de guanyar i van sortir a per totes, i al tercer quart van capgirar de nou el marcador, acabant amb el 45-43. Però el Segle XXI va tornar a posar-se per davant al darrer període, i no va ser fins que restaven tres minuts que les locals igualaven el partit de la mà d’Anna Sala (51-51). Quan només quedava un minut la UE Mataró guanyava 55-53, i van saber mantenir-se davant gràcies als tirs lliures. Quatre encerts des de la línea de personal –Chacón i Bayarri– van posar el 59-53 final al marcador que donava la primera i desitjada victòria a l’equip mataroní.