El Patronat finançarà els desplaçaments del júnior femení del Mataró Bàsquet

Des de la Comissió de clubs Joan Ramon es desdiu de les seves crítiques

Si la setmana passada la notícia era que el júnior femení del Mataró Bàsquet podria no anar a defensar la seva condició de campió d’Espanya per falta de pressupost, aquest problema es va solventar gràcies a l’ajut del Patronat Municipal d’Esports. De fet el mateix dia que Joan Ramon, de la Comissió, feia unes declaracions acusatòries al Patronat, aquest acordava un ajut de 6.000 euros perquè tant el júnior femení com l’infantil puguin disputar les fases finals dels estatals.

“Va haver-hi un problema de comunicació interna entre clubs i les meves declaracions van ser del tot inapropiades” reconeix Ramon que va demanar disculpes per unes paraules amb les que acusava el Patronat de manca de responsabilitat per no ajudar l’entitat. La mateixa tarda que es realitzava l’entrevista publicada al passat El Tot Esport, però, el tresorer de la Comissió, Joan Ventura, acordava amb el Patronat l’ajuda que permetrà l’equip femení prosseguir amb una trajectòria que fins al moment ha estat fulgurant.

El malestar que van causar les paraules de Ramon juntament amb el fet que ja llavors el problema s’hagués arreglat va incomodar el propi Patronat i fins i tot l’alcalde que havia intervingut perquè l’ajut municipal al viatge de l’equip fos una realitat. El President de la Comissió va afegir que “estem molt contents amb l’ajut del Patronat i a partir d’ara anirem més en compte amb les declaracions públiques que consensuarem entre clubs”. Ivan Pera, regidor d’Esports va explicar que “des del primer dia vam treballar perquè les noies poguessin prosseguir amb la seva trajectòria brillant” mentre acceptava l’error de la Comissió i anunciava que l’ajut s’ampliaria en cas que l’equip arribi a la final estatal, cosa que ha passat.