La mataronina Núria Martínez es proclama campiona de lliga amb el Salamanca

El Perfumerías Avenida va superar l’UB Barça en el quart partit de la final i acaba guanyant per 3 a 1

El Perfumerías Avenida de Salamanca, l'equip on juga des de fa tres temporades la base mataronina Núria Martínez, s'ha convertit aquest dimarts en el nou campió de la Lliga Femenina de bàsquet, aconseguint un doblet històric.

Després de viatjar a Salamanca amb empat a 1 en el global de la final, el conjunt de Salamanca va superar, en el tercer partit, i de manera força còmoda a les blaugranes per un ampli 71 a 58. La clau va ser en el primer quart, quan les locals van agafar una renda de 15 punts. En aquest partit la mataronina va tornar als seus números habituals –després d’un partit sense anotar– amb 13 punts i 4 assistències.

En el quart, i definitiu partit, jugat dimarts a la nit a la pista del Perfumerías Avenida de Salamanca, amb una Núria Martínez que va jugar tots els minuts i un pavelló ple amb 4 mil aficionats, el Salamanca va guanyar per un ajustat 57-50. En aquest partit, la base de Mataró, que ara ja començarà a pensar en el mundial, va anotar 7 punts.

Notícies relacionades:
Núria Martínez a un partit de proclamar-se campiona de lliga amb el Salamanca
El Perfumerías Avenida de Núria Martínez torna a Salamanca amb la final igualada