La UE Mataró i Margall s'acomiaden amb victòria de la Lliga EBA

Després del partit el tècnic Josep Maria Margall va anunciar als seus jugadors que donava per acabada la seva etapa al club mataroní

En el darrer partit de la temporada, la UE Mataró va superar a domicili al Alaior Opel Jovent, i amb aquesta victòria supera a l’Esplugues en la classificació final i acaba en la 13a posició. Ara faltarà veure si finalment això serveix per poder eludir el descens, en el cas de que finalment la reestructuració de la LEB-2 afavoreixi els interessos unionistes. El tècnic Josep Mª Margall va comunicar als seus jugadors, al acabar el partit, que deixava el club unionista al considerar que havia tancat una etapa.

La primera meitat va ser molt igualada i els dos equips s’anaven alternant en el domini del marcador, i no va ser fins al tercer quart que els unionistes van poder trencar el partit. Amb un parcial de 14-25 i amb Costa i Ventura molt encertats, el conjunt mataroní va arribar al darrer quart amb onze punts de renda (43-54), i això els va permetre fer-se amb un triomf que ara falta veure si servirà d’alguna cosa més que per pujar un lloc en la classificació final.

Margall dona per acabada la seva etapa a Mataró
El tècnic de l’equip unionista va adreçar-se als seus jugadors per comunicar, com ja havia parlat amb el president del club, que volia deixar l’equip al considerar que la seva etapa havia arribat al final. Josep Mª Margall va agrair a tots el suport rebut així com el treball i la dedicació de tots ells, i va lamentar la situació en la que deixava al equip, així com la falta d’ajudes per part de les empreses de la ciutat per col·laborar en un projecte que hauria de ser capdavanter del bàsquet comarcal.

ALAIOR OPEL JOVENT 61 - 67 UE MATARÓ
Alaior Opel JOVENT:
Pons (14), Garcia, Sánchez (15), Bolufer (4) i Murillo (10); Marco Saiz (5), Rubén Saiz, Pagés (3), Álvarez (10) i Conde. 7 triples: Sánchez (4), M. Saiz, Pons i Pagés. 25 de 61 tirs de camp (41%). 4 de 8 tirs lliures (50%). 45 rebots. 21 faltes personals.
UE MATARÓ: Paco Hernández (11), Marc Sobrepera (2), Sergi Homs (3), Roger Juan (11) i Jordi Ventura (16); Xavier Costa (18), Guido Cuadrelli (5), Jacob Molina, Edgar San Epifanio i Moisés Casín (1). 6 triples: Ventura (3) i Costa (3). 24 de 58 tirs de camp (41%). 13 de 22 tirs lliures (59%). 27 rebots. 13 faltes personals.
ÀRBITRES: Enfedaque i Gil. MARCADOR: 18-18, 29-29; 43-54 i 61-67.

Resultats i classificació del grup E de la Lliga EBA