Núria Martínez juga la final de la Lliga Femenina davant de l'UB Barça

El primer partit va ser per les blaugranes, tot i els 12 punts de la mataronina

L’equip del Perfumerias Avenida de Salamanca, on juga la mataronina internacional Núria Martínez, es va classificar per a la final de la Lliga Femenina després d’eliminar en semifinals l’Hondarribia d’Irun. Abans ja havia acabat en segon lloc a la fase regular. De moment, en el primer partit jugat aquest dimarts a Barcelona la victòria va ser per a l’UB Barça per 74-68, amb una bona actuació de la mataronina que va anotar 12 punts i 5 rebots.

Aquest dijous se juga al mateix escenari –el Blaugrana 2– el segon partit de l'eliminatòria, a partir de dos quarts de vuit del vespre. El tercer, i el possible quart partit, es jugaran els dies 7 i 9 de maig ja a Salamanca però amb la possibilitat se seguir-los a través de Teledeporte. En cas d'empat a dos triomfs, el xoc definitiu seria el dissabte 13 de maig a Barcelona.

Gran temporada tot i una lesió
La mataronina Núria Martínez és de moment la líder de la categoria en recuperacions de pilota amb 2’21 per partit i la segona millor en assistències, amb 3’2 per partit. Un balanç excel·lent, tot i haver patit una lesió que la ve tenir unes setmanes lluny de les pistes.