Comiat amarg de la UE Mataró al Palau

La gran actuació de Ventura (31 punts) no va ser suficient per evitar la derrota

La UE Mataró no va poder acomiadar-se de la lliga EBA davant dels seus aficionats amb una victòria davant del Tarragona. El partit estava igualat quan s’entrava en el darrer quart però llavors els unionistes van enfonsar-se i no van poder evitar la tercera derrota consecutiva. Jordi Ventura, amb 31 punts i 41 de valoració, va fer un gran partit però no va ser suficient per evitar la derrota del seu equip.

El Tarragona va sortir molt fort, i sobretot a partir del segon quart va controlar molt bé el rebot i ho va aprofitar per sortir ràpidament al contraatac, aprofitant per ampliar el seu avantatge. Els unionistes no acabaven d’estar còmodes a la pista i al no poder controlar el ritme de joc van arribar al descans perdent per 8 punts (34-42).

Una vegada més no es sap jugar un final ajustat
A la represa es va saber aturar millor el joc Tarragoní amb l’entrada de Cuadrelli i Homs, que van ajudar molt més en el rebot, i això va ajudar a equilibrar el joc. A més, Jordi Ventura va estar molt encertat, penetrant i aconseguint punts sota la cistella, i això els va permetre capgirar el marcador. Però una vegada més, els unionistes no van saber jugar un final ajustat i van caure en la precipitació, sobretot quan Farré va donar la volta de nou al resultat amb dos triples consecutius, i això els va acabar condemnant. Ara només resta intentar guanyar aquesta setmana per intentar superar a l’Esplugues en la classificació i esperar notícies de la Federació Espanyola de Bàsquet.

UE MATARÓ 72-79 ADT TARRAGONA