El Mataró Bàsquet júnior femení revalida el títol català

Després de ser molt superiors en els dos primers partits, el darrer es va decidir a la pròrroga

L’equip entrenat per Josep Alemany, que va agafar el relleu de Tito Sobrín al cap de poc de començar la temporada, va aconseguir merescudament fer-se amb el Campionat de Catalunya en superar els tres equips amb els que va jugar a Girona, en la final a quatre. Les mataronistes es van sobreposar als problemes que han tingut en les darreres setmanes per entrenar com a equip i van demostrar ser un conjunt més madur i molt competitiu.

Els dos primers partits el Mataró els va superar amb molta suficiència, en guanyar per 85-55 al UB Barça i per 78-33 al Santa Eugènia. Sobretot en aquest segon partit van demostrar un nivell de joc molt alt, deixant bocabadats els assistents. En la darrera jornada, les noies del Mataró Bàsquet van pagar els nervis de jugar-se el campionat, a part del cansament d’haver jugat poques hores abans, i van estar molt desencertades de cara a cistella. El joc era bo, però es fallaven tirs clars i no s’arribava a dominar el marcador amb claredat. El Cornellà fins i tot va tenir l'opció d'endur-se la victòria en llançar un triple en el darrer segon, però no va entrar i es va jugar la pròrroga. En el temps extra, les d'Alemany van tenir l’encert que els va faltar en els 40 minuts anteriors i amb un aclaparador 15-1 van fer-se amb una victòria merescuda.

El proper repte serà, com ja vam avançar, entre el 4 i el 7 de maig a Calvià, Mallorca, en la fase de sector pel Campionat d’Espanya, on s’enfrontaran al Campió d’Aragó, al de Navar_ra i al de Balears. Els dos primers classificats d’aquest grup passen a la fase final.

Les jugadores que hi van participar
Aquestes són les jugadores que es van proclamar campiones a Girona, amb els punts totals anotats: Elena Murcia (22), Jennifer Cano (11), Berta Bayarri (13), Anna Carbó (74), Judit Serra (21), Berta Siñol (18), Carla Badia (12), Sandra Ruiz (20), Mireia Monleón (21), Anna Moncasi (1), Blanca Garcia (3) i Laia Milà (10).