La UE Mataró acaba millorant el balanç del debut a Lliga Femenina 2

Partit de tràmit a la pista del cuer, en que les unionistes guanyen sense forçar la màquina i sense nervis

Bon final de temporada de la UE Mataró, que va sumar la seva cinquena victòria consecutiva a la pista del cuer en el darrer partit de la temporada. En un partit de tràmit, les unionistes van fer-se amb la victòria sense forçar la màquina i amb poc encert en el tir, però demostrant una superioritat sobre el Valls que encara va quedar poc reflectida en el marcador. A l’inici el domini del Mataró va ser aclaparador, arribant a tenir fins a 15 punts de renda i jugant sense nervis.

A la represa les de Josep Alemany es van limitar a controlar el partit i fer jugar a tothom, fent-se amb una victòria merescuda que confirma la millora del balanç de la temporada passada –14 victòries, una més que l’any passat– igualant la sisena plaça final. Destacar el bon paper de les júniors Anna Carbó i Berta Siñol, que juntament amb Elena Murcia han estat convocades per la selecció estatañ per jugar un torneig a Italia aquesta Setmana Santa.

VALLS 49-59 UE MATARÓ
UE MATARÓ:
Berta Siñol (12), Rosa Maymí (2), Susana De Miguel (10), Eva Vilarrubla (11) i Mireia Chacón (1) equip inicial; Laia Milà, Elena Murcia (6), Laura Argemí (5), Anna Carbó (11) i Begoña Gárate (1). 6 triples; Murcia (2), De Miguel (2) i Vilarrubla (2). 18 de 57 en tirs de camp (32%). 17 de 31 en tirs lliures (55%). 40 rebots. 12 faltes personals.
MARCADOR: 9-18, 24-36; 37-48 i 49-59.