Bon comiat de lliga al Palau

La maduresa de les unionistes pot portar a millorar el balanç de la temporada del debut

Quarta victòria consecutiva de la UE Mataró, que ja han aconseguit igualar el registre de victòries de la temporada passada, davant d’un Santa Rosa de Lima Horta que va estar massa angoixat sobre la pista. Tot i l’inici una mica dubitatiu del conjunt local, van jugar amb molta més tranquil·litat i això ja va permetre que al descans anés guanyant de deu punts. A la represa el Mataró va controlar el partit a la perfecció i va mantenir un avantatge còmode.

Al darrer quart van poder aguantar molt bé l’embranzida de les visitants i gràcies a la millora en l’encert des de la línia de tirs lliures es va acabar de sentenciar el partit. Destacar el gran partit de Berta Siñol, sobretot ofensivament, que va fer oblidar la baixa de Carbó, i la sensació de solidesa que va desprendre l’equip.

UE MATARÓ 66 - 46 SANTA LIMA HORTA
UE MATARÓ:
Ana Sala (2), Rosa Maymí (8), Susana De Miguel (8), Eva Vilarrubla (7) i Mireia Chacón (8) equip inicial; Elena Murcia (3), Laura Argemí (2), Berta Siñol (24), Begoña Gárate (2) i Teresa Puig (2). 6 triples; Siñol (4) i De Miguel (2). 23 de 51 en tirs de camp (45%). 14 de 21 en tirs lliures (67%). 30 rebots. 14 faltes personals.
MARCADOR: 13-12, 33-23; 46-31 i 66-46.

LA CLAU: LA MADURESA DE L'EQUIP
L’equip s’ha mostrat en les darreres jornades molt més madur i ha donat una sensació d’equip sòlid i seriós. La bona dinàmica ha portat la tranquil·litat i la confiança necessària al conjunt per acabar passant-s’ho bé a la pista i guanyant amb solvència, sobretot si el rival juga angoixat.

Resultats i classificació del grup B de Lliga Femenina 2