Canvi de dinàmica de les noies de la UEM i victòria

Gran partit de tot l’equip unionista, molt regular i amb una actitud molt positiva

Les noies de la UE Mataró van poder canviar la dinàmica de les dues darreres setmanes i gràcies a un partit molt complet de tot l’equip, van imposar-se a l’Irlandesas a domicili. Les unionistes van sortir molt concentrades i amb una actitud òptima, amb ganes d’endur-se la victòria, i en els primers minuts van encistellar tres triples que van donar confiança a l’equip en atac. Al segon quart la dinàmica va seguir igual, plantejant defenses alternatives, sempre amb molta agressivitat, que donaven molts problemes a les locals. Això també permetia sortir al contraatac i anar ampliant el seu avantatge a poc a poc, que al descans ja era de vuit punts (25-32).

Al tercer quart l’Irlandesas va intentar sorprendre amb un canvi defensiu però les de Josep Alemany van aguantar bé i van entrar al darrer quart amb onze punts de renda. En els darrers deu minuts les locals van anar a la desesperada i es van arribar a posar 40-47 aprofitant dues pèrdues de pilota visitants. En els darrers cinc minuts va sortir a la pista el cinc inicial i sense posar-se nervioses van anotar un parcial de 4-13 que els va donar una merescuda victòria.

IRLANDESAS 44 - 60 UE MATARÓ
UE MATARÓ:
Elena Murcia (9), Laura Argemí (3), Berta Siñol (4), Anna Carbó (18) i Eva Vilarrubla (14) equip inicial; Ana Sala, Susana De Miguel (6), Mireia Chacón (2) i Begoña Gárate (4). 3 triples; Argemí, Carbó i De Miguel. 21 de 59 en tirs de camp (36%). 15 de 19 en tirs lliures (79%). 29 rebots. 14 faltes personals.
MARCADOR: 13-17, 24-32; 32-43 i 44-60.

Resultats i classificació del grup B de Lliga Femenina 2