Un mal inici condemna de nou a la UE Mataró

UE MATARÓ 57-75 OLESA

Per segona setmana consecutiva la Unió Esportiva Mataró va sortir sense la concentració necessària i va encaixar un parcial desfavorable en el primer quart de 5-22 davant l’Olesa. Aquests disset punts de desavantatge van ser un llast molt pesat durant la resta del partit i les unionistes no van poder posar en dubte la clara victòria visitant. Al segon període es va reaccionar i el desavantatge es va retallar fins als onze punts del descans (31-42).

Però a la represa el joc interior de l’Olesa va continuar fent estralls en una defensa local massa tova, deixant massa facilitat al seu bon tir des de fora –11 de 21 en triples–, i en canvi les noies de Josep Alemany van tenir uns percentatges massa baixos per intentar ficar-se de nou en el partit. Tot i això, a l’inici del darrer quart semblava que les locals podien intentar reaccionar, ja que es van posar a deu punts, però les visitants no ho van permetre i van tornar a agafar una renda molt còmode per acabar enduent-se el partit amb claredat.