Les noies de la UEM, sense opció a Mallorca

SOLLER 82 - 52 UE MATARÓ

El Joventut Sòller va derrotar amb contundència a la UE Mataró demostrant a la seva pista perquè són líders i jugant probablement el seu millor partit de la temporada. L’inici local va ser demolidor, amb un parcial de 22-5 al primer quart, i les unionistes només van poder aguantar una mica l’empenta mallorquina ja que al descans perdien de vint punts.

A la represa les de Josep Alemany van intentar sortir com si el partit tornés a començar i amb un parcial de 0-6 van tenir una tímida reacció, però el Joventut de seguida va tornar a prémer l’accelerador i va tornar a passar per sobre de la UE Mataró. Les unionistes no van tenir el dia, ja que van sortir molt descol·locades i poc ficades en el partit, i juntament amb la precipitació i el joc massa individualitzat van deixar la victòria en safata a l’equip local, que va dominar a plaer el joc interior –fins a 24 rebots ofensius, 54 en total–. Ara el conjunt mataroní ha de passar pàgina i pensar en els sis partits que queden per acabar d’assegurar la permanència en la categoria.

UE MATARÓ: Ana Sala (5), Anna Carbó (19), Eva Vilarrubla (8), Mireia Chacón i Begoña Gárate (5) equip inicial; Elena Murcia (2), Laura Argemí (2), Susana De Miguel (10) i Teresa Nicolás. 3 triples; De Miguel (2) i Sala. 19 de 59 en tirs de camp (32%). 10 de 15 en tirs lliures (67%). 31 rebots. 15 faltes personals. 28 pilotes perdudes.
MARCADOR: 22-5, 39-19; 62-34 i 82-51.