Jordi Ventura: “Haig de tirar del carro perquè m’estimo molt el club”

Aquesta setmana parlem amb el base de la UE Mataró

Com analitzes la mala ratxa de 8 partits? Des de principis de temporada estàvem molt mancats en el joc interior i es guanyaven els partits per la bona dinàmica de l’any passat. Quan es va començar a perdre, aquesta mancança s’anava fent més gran i ara, per primer cop estarem en igualtat de condicions amb la resta. El fet d’encadenar tres derrotes, a més, desmoralitza.

Vas ser peça clau en la victòria. Ets el jugador franquícia de l’equip? Em sento molt important dins l’equip. Sóc el que més juga i sóc al club des dels cinc anys. Potser sóc el que m’és s’estima el club i per ser el capità haig de tirar del carro.

La victòria durà a una bona ratxa? Mai hem donat per perduda la lliga. Queden deu partits, la cosa està molt complicada però estem a dos partits de la salvació. El partit d’aquesta setmana és molt important, contra un rival directe. A veure si agafem la moral suficient per fer pinya i intentar salvar-nos.

L’ambient al vestuari és bo? Al vestuari no hi ha hagut mai cap problema, sempre hem estat molt units, tant jugadors amb jugadors com respecte a l’entrenador. Sabem que el treball que estem fent als entrenaments és el correcte i no hi ha ni dubtes ni problemes. Som molts els que ja érem aquí l’any passat i la relació entre tots és boníssima. La unitat del vestidor ha de ser clau per salvar-nos.

Va perillar en Margall? Per part nostra no. No hem tingut mai cap problema amb ell i crec que és un dels millors entrenadors de la categoria. Sort en tenim de tenir-lo a ell.

Què diries a l’afició? Necessitem els ànims de suport de la gent que s’estima el club. Nosaltres donarem el màxim per salvar-nos.