La UE Mataró cau a Vinarós en un final molt ajustat

En el segon partit consecutiu fora de casa les noies de la UE Mataró tampoc van poder guanyar, tot i que van estar més a prop que la setmana anterior

Les noies de la UE Mataró van caure a una pista complicada com és la del Vinarós però plantant cara i amb opcions de guanyar fins als darrers instants. Van tenir un mal inici, ja que les locals es van posar 13-5, obligant al tècnic visitant a demanar temps mort. Es va poder reconduïr la situació i al final del primer quart només perdien de dos, però abans del descans en dos minuts el Vinarós va agafar nou punts de renda (42-33) al aprofitar uns moments de manca d’intensitat defensiva visitant.

Un canvi en el plantejament defensiu de la UE Mataró va permetre començar a recuperar el desavantatge, arribant al darrer quart tres punts a sota (57-54). Però la reacció va continuar, ja que a falta de tres minuts havien capgirat el marcador i es posaven 59-63. A partir d’aquest moment no es va saber aprofitar la renda favorable i uns mals minuts van permetre al Vinarós entrar al darrer minut de joc amb sis punts de renda (71-65). Les de Josep Alemany no es van rendir i es van acostar a només dos punts, però els va faltar temps per acabar de concretar la remuntada.

VINARÓS 71 - 60 UE MATARÓ