La UE Mataró no té opció a Muro

L’equip balear passa per sobre dels unionistes, que s'enfonsen i sumen la seva vuitena derrota consecutiva

La Unió Esportiva Mataró segueix sense trobar solucions a la seva situació i no va poder ni tan sols plantar cara a la pista del segon classificat, el Muro. L’equip balear va demostrar ser molt superior al conjunt mataroní i va acabar guanyant amb 33 punts de renda, deixant als homes de Margall encara més tocats i en una situació molt crítica, ja que aquesta setmana tant l’Andorra com l’Eivissa van guanyar.

Només durant el primer quart semblava que els unionistes podrien lluitar pel partit, ja que anotaven amb relativa facilitat i jugant força bé van mantenir el partit anivellat, perdent de quatre punts al final del mateix (26-22). Al segon quart la maquinària local va començar a funcionar a tota màquina, amb molt d’encert de cara a cistella i imposant-se en el joc interior gràcies a la superioritat física dels seus jugadors, i quan van trencar la barrera dels deu punts de renda el Mataró es va començar a enfonsar.

Sense capacitat de reacció a la represa
La falta de confiança que pateixen ara els homes de Margall va portar a que l’equip es desinflés, i en el tercer quart només van poder anotar sis punts i la renda local va arribar als 27 punts al final del mateix. En el darrer quart van poder anotar amb més facilitat, en part gràcies a la lògica relaxació local, i això els va permetre passar dels 50 punts i que el marcador no fos d’escàndol. Per altra banda, destacar una vegada més que l’arbitratge va ser massa permissiu amb la duresa local, al que només van xiular quinze faltes.

MURO 88 - 55 UE MATARÓ
Grupotel.com MURO:
Vila (5), Giménez (12), Torres (21), Alonso (5) i Benzeval (10); Requeni (2), Pedrera (4), Pampín (15), Marotta, Cañellas (14) i San Emeterio. 10 triples: Torres (3), Giménez (2), Cañellas (2), Pampín, Alonso i Pedrera. 33 de 63 tirs de camp (52%). 12 de 16 tirs lliures (75%). 38 rebots. 15 faltes personals, San Emeterio eliminat.
UE MATARÓ: Paco Hernández (2), Xavier Costa (23), Roger Juan (5), Jordi Ventura i Guido Cuadrelli (12); Artur Magriñà, Marc Sobrepera (6), Sergi Homs, Jacob Molina (5) i José Miranda (2). 6 triples: Costa (2), Cuadrelli (2), Molina i Sobrepera. 21 de 58 tirs de camp (36%). 7 de 9 tirs lliures (78%). 24 rebots. 16 faltes personals.
ÀRBITRES: Mulet i Plaza. MARCADOR: 26-22, 48-30; 63-36 i 88-55.

Classificació del Grup C de la Lliga EBA