No es pot aguantar el ritme

Les noies d’Alemany cauen amb estrèpit a Viladecans (80-54)

Les noies de la UE Mataró van plantar cara a la primera meitat però a la segona es van veure superades per un Viladecans molt més encertat que va jugar un bon partit. El plantejament zonal inicial va permetre a les de Josep Alemany anar anotant i mantenir el marcador igualat fins al minut divuit, quan anaven 32-32, però dos minuts nefastos abans del descans, amb un parcial de 8-0, van tirar per terra tot el treball fet fins llavors. A al represa la tònica va seguir igual ja que l’equip local va saber controlar molt bé el ritme de joc i en canvi les unionistes van estar molt desencertades de cara a cistella, cosa que va permetre al Viladecans sentenciar el partit en el tercer quart.

La UE Mataró va patir en excés el fet de tenir jugadores tocades, a part de la lesió de Siñol que no va poder jugar en tota la segona meitat i Chacón que no va poder ni saltar a la pista.

Viladecans 80 - 54 UE MATARÓ

UE Mataró: Siñol (7), Maymí (6), Carbó (17), De Miguel (9) i Vilarrubla (12) equip inicial; Sala, Murcia (3), Argemí, Gárate i Nicolás. 4 triples. 14 de 38 en tirs de camp (36,8%).
Marcador: 19-19, 40-32; 59-38 i 80-54