La UE Mataró es desinfla davant la duresa de l'Olesa

Els homes de Margall no poden reaccionar en una pista complicada i encaixen la seva sisena derrota consecutiva

La primera victòria de la segona volta es fa esperar, ja que l’Olesa es va mostrar molt més sòlid en el joc interior i va acabar derrotant clarament a la UE Mataró, que no aconsegueix retrobar les sensacions dels millors moments de la temporada. Es troba submergit en la zona de descens i per sortir-ne té una bona oportunitat al rebre aquesta setmana a un dels equips que es troben per sota en la taula, l’Andorra.

Els unionistes van fer un bon inici de partit, molt concentrats, i van arribar a guanyar de deu punts durant el primer quart. Tot i això ja es va poder veure que l’equip local utilitzava la seva força física en excés, amb molta duresa en defensa i molt contundents en els contactes, i els àrbitres no van saber-ho aturar a temps. En el segon quart l’Olesa va començar a treure partit d’aquest factor, sobretot després d’una tècnica a la banqueta visitant que el va portar a donar la volta a la truita i agafar un avantatge d’onze punts al descans.

No es pot recuperar la concentració a la represa
A la segona meitat l’Olesa va mantenir el seu domini, aprofitant que el Mataró havia perdut la concentració arrel de la permissivitat arbitral amb el joc dur local, i va poder conservar una còmoda renda fins al final del matx. L’equip local s’ha reforçat molt bé, destacant un Poe que ha arribat fa quatre jornades i que va fer molt de mal als unionistes, i va demostrar també que és un equip més fort del que indica la seva classificació. Per part del Mataró, Geros sembla que no acaba de donar el rendiment esperat, mentre que Cuadrelli apunta bones maneres i sembla que podrà ajudar més a l’equip.

OLESA 85-71 UE MATARÓ
Finques OLESA:
Llull (7), Tural (6), Poe (25), Lisard (8) i Pino (4); Paredes (4), Vilanova (8), García, Holgado (9) i Prat (14). 6 triples: Poe (4), Llull i Holgado. 32 de 62 tirs de camp (52%). 15 de 18 tirs lliures (83%). 41 rebots. 22 faltes personals.
UE MATARÓ: Paco Hernández (15), Xavier Costa (17), Sergi Homs (2), Roger Juan (4) i Jordi Ventura (18); Artur Magriñà (6), Marc Sobrepera, Guido Cuadrelli (9), Edgar San Epifanio i Vaggelis Geros. 6 triples: Ventura (3), Costa (2) i Hernández. 27 de 64 tirs de camp (42%). 11 de 15 tirs lliures (73%). 29 rebots. 16 faltes personals.
ÀRBITRES: Enfedaque i Marín. MARCADOR: 16-21, 45-34; 63-51 i 85-71.

Resultats i classificació del grup C de la Lliga EBA