La UE Mataró comença la segona volta amb mal peu

Els homes de Josep M. Margall no aconsegueixen trencar la mala ratxa i encaixen la seva cinquena derrota consecutiva

L’inici de la primera volta no va ser propici per la UE Mataró, que es va veure superat novament per un Granollers que va aprofitar el mal moment dels unionistes per endur-se la victòria. Els homes de Josep M. Margall ja van tenir un mal inici de partit degut a la falta d’intensitat, i tot i la reacció posterior, arribant a igualar el marcador, van acabar cedint davant d'un conjunt vallesà més sencer en els moments decisius.

Només començar, el Granollers va demostrar estar molt més concentrat i va endosar a l’equip local un parcial de 2-10, aprofitant un bon encert de cara a cistella. L’avantatge visitant augmentava fins als setze punts al final del primer període (11-27), però en el segon els de Margall van millorar la seva actitud, amb molta més intensitat defensiva, i van retallar el seu desavantatge fins a només dos punts (35-37), arribant a controlar el partit.

Una tècnica torna el domini als visitants
En el tercer quart els unionistes van arribar a empatar a 41 punts, però poc després una errada arbitral va marcar la resta del partit. Amb el 41-45, amb possessió del Mataró, els vallesans van recuperar la bola i van anotar dos punts de contraatac fent unes passes claríssimes que no van saber veure els àrbitres, i davant les protestes de Margall van decidir assenyalar una tècnica a la banqueta local. Amb els dos tirs lliures i la possessió va augmentar el desavantatge unionista fins als deu punts, quan si s’haguessin xiulat les passes es podrien haver tornat a posar a només dos punts del Granollers. Després de la tècnica els visitants van acabar tancant un parcial de 3-15 que deixava el partit vist per sentència abans del darrer quart, quan el Mataró va intentar a base de triples i fent faltes ràpides però no ho va aconseguir.

Per altra banda, ha arribat un nou reforç per al Mataró, l’italo-argentí Guido Cuadrelli, un jugador de dos metres que pot jugar de quatre o de cinc i amb un bon canell, que a l’espera del trànsfer és probable que ja pugui jugar aquesta setmana a Olesa.

UE MATARÓ 58 - 73 CB GRANOLLERS
UE MATARÓ:
Xavier Costa (14), Sergi Homs (3), Roger Juan (6), Jordi Ventura (12) i Vaggelis Geros (2); Paco Hernández (13), Artur Magriñà, Marc Sobrepera (6), Jacob Molina (2) i Edgar San. 5 triples: Ventura (3) i Costa (2). 23 de 56 tirs de camp (41%). 7 de 13 tirs lliures (54%). 36 rebots. 25 faltes personals, Hernández, Costa i Juan eliminats.
Gynea CB Granollers: Fernández (8), Mesas (14), Santasusana (3), Vidal (5) i Morales (13); Sotomayor (14), Cutrina (4) i Lleonart (12). 3 triples: Mesas, Santasusana i Vidal. 25 de 65 tirs de camp (38%). 20 de 29 tirs lliures (69%). 38 rebots. 14 faltes personals.
ÀRBITRES: Hernando i Salvador. MARCADOR: 11-27, 35-37; 44-56 i 58-73.

Resultats i classificació del grup C de la Lliga EBA