Núria Martínez: “Estic contenta, però encara podria donar alguna cosa més”

Parlem amb la jugadora catalana del Permuferías Avenida Salamanca

Com valores la temporada del teu equip, segon en la classificació, a mitja temporada? De moment la temporada està sent molt completa, amb la victòria a la Copa de la Reina, la intervenció a la Supercopa i segones a la classificació. Estem realitzant una temporada molt regular.

Tu n’ets la segona encistelladora. Estàs contenta de la teva aportació? Estic contenta amb el meu joc però també estic convençuda que podria donar alguna cosa més. Espero donar el millor al final de temporada quan arriben els moments decisius.

L’èxit més sonat ha estat guanyar la Copa de la Reina. Va ser una sorpresa la vostra victòria davant les dues grans, el Ros Casares i l’UB Barça? A nosaltres no ens va venir per sorpresa ja que ens sentíem bé. Sabíem que ens trobàvem físicament en un moment molt bo i el joc en equip funcionava molt bé.

Tens propostes per tornar a la WNBA en breu? Et fa il·lusió tornar a provar l’aventura americana? La veritat és que l'opció de tornar aquest estiu als Minessota Lynx existeix, però porto molt de temps sense parar, hauria de pensar en el meu físic i en el meu futur. Algun estiu hauria de descansar, però encara no sé si serà aquest.

Et veus molt de temps al Perfumerías Avenida? Téns alguna proposta d’algun equip de casa? Sé que no estaré tota la vida aquí [Salamanca] però no tinc decidit res encara. No m’agrada parlar d’ofertes, de moment estic amb el Perfumerías, però algun any sí que m’agradaria tornar.