Aquest cap de setmana torna el bàsquet a Mataró

El femení rep dissabte el Jovent i els de Margall el diumenge al migdia a l'Alaior

LLIGA FEMENINA 2 Grup B
Comença la segona volta de la competició i les de Josep Alemany reben la visita del Nacex Jovent, avui dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. L’equip balear només ha perdut dos partits en tota la competició.

14a jornada (14 de gener)
Irlandesas - Viladecans
Olesa - Costablanca
Sòller - Casablanca
Isla de Tenerife - Lima Horta
Vinarós - Valls
UE MATARÓ - Jovent
Segle XXI - Tabirako Baque

El passat cap de setmana hi va haver jornada, però la UE Mataró ja havia jugat el seu partit abans de les festes, com ja es va publicar, guanyant al Valls. La resta de resultats van ser aquests:
Tabirako - Viladecans 56-70
Segle XXI - Jovent 45-53
UE MATARÓ - Valls 57-52
Vinarós - Lima Horta 60-52
Tenerife - Casablanca 84-68
Sòller - Costablanca 82-55
Olesa - Irlandesas 64-70
Classificació: Jovent 24; Sòller 23; Segle XXI 22; Viladecans 21; Irlandesas, Costablanca i Vinarós 20; Olesa i UE MATARÓ 19; Isla de Tenerife i Lima Horta 18; Casablanca 17; Valls i Tabirako Baque 16 punts.

LLIGA EBA: S’acaba la primera volta
Aquest diumenge la UE Mataró no juga en l’horari habitual, ja que el partit contra l’Alaior Opel Jovent es disputarà a les 12 del migdia. Els de Margall han d’imposar-se a l’equip de Ses Illes per sortir de la part baixa de la taula.

15a jornada (15 de gener)
Sant Pere - Tarragona
Igualada - Montsó
Navàs - Sant Josep
Esplugues - Muro
Eivissa - Andorra
Prat - Olesa
Montcada - Granollers
UE Mataró - Alaior Opel Jovent (12h diumenge)

Després de les vacances de Nadal l’equip de Josep Maria Margall retorna a la competició i rep la visita del Jovent, un rival directe en la lluita per evitar els llocs de descens, ja que els dos equips tenen el mateix balanç (6 victòries i 8 derrotes). Recordem que la lliga encara es troba molt igualada, i que amb un parell de victòries consecutives pot canviar molt la situació d’un equip. La classificació està així:
Classificació: Muro 24; Prat, Sant Josep i Granollers 23; Sant Pere, Olesa i Tarragona 22; Montcada 21; Navàs, Jovent, Montsó, Igualada, Esplugues i UE MATARÓ 20; Andorra 19; Eivissa 17 punts.