La UE Mataró no planta cara a Tarragona

Tercera derrota consecutiva dels unionistes, amb el fitxatge grec Vaggelis Geros que comença a destacar

La Unió Esportiva Mataró no va poder acabar l’any amb victòria ja que va caure de forma clara a la pista de l’ADT Tarragona. Els unionistes han caigut fins al tercer lloc per la cua després de perdre tres partits de forma consecutiva, tot i que s’ha de dir que amb el mateix balanç –6 victòries i 8 derrotes– que el vuitè classificat, ja que hi ha set equips amb els mateixos punts.

Des de bon començament el domini local va ser clar, amb un Mataró que no estava fi i que al final del primer període ja perdia de sis punts (20-14). Els tres homes forts del Tarragona –Marcé, Farré i Paricio, que van sumar 52 punts– van ser un malson per als unionistes, i van anar ampliant la renda del seu equip fins als dotze punts al descans (46-34).

No es pot confirmar la remuntada
En el tercer quart, la UE Mataró va reaccionar i va arribar a retallar el seu desavantatge fins a només tres punts, però els tarragonins van tornar a pitjar l’accelerador i de seguida van recuperar un avantatge còmode que els va acabar donant la victòria. La defensa dels homes de Margall no va tenir intensitat que ha donat bons resultats aquesta temporada ja que el Tarragona arribava a cistella amb massa facilitat.

Destacar que el nou fitxatge grec del club unionista, Vaggelis Geros, va tenir una bona actuació amb 22 punts, 6 rebots i un bon encert en atac en 25 minuts. Finalment sembla ser que Geros ha convençut als tècnics i es quedarà fins a final de temporada per intentar reforçar el joc interior mataroní.

ADT TARRAGONA 82 - 67 UE MATARÓ
ADT Tarragona: Paricio (15), Farré (18), Navas (2), Nkama (12) i Marcé (19); Sierra (6), Matamoros (4), Mallafré (2), Navarro (4), Escudero i Torres. 6 triples: Farré (4), Paricio i Marcé. 34 de 61 tirs de camp (56%). 8 de 19 tirs lliures (42%). 34 rebots. 21 faltes personals, Navas eliminat.
UE MATARÓ: Paco Hernández (9), Xavier Costa (7), Sergi Homs (6), Roger Juan (2) i Jordi Ventura (16); Artur Magriñà (2), Moisés Casín, Jacob Molina, Edgar San Epifanio (3) i Vaggelis Geros (22). 5 triples: Hernández, Costa, Ventura, San Epifanio i Geros. 24 de 58 tirs de camp (41%). 14 de 18 tirs lliures (78%). 25 rebots. 20 faltes personals.
ÀRBITRES: Avilés i Moreno. MARCADOR: 20-14, 46-34; 67-55 i 82-67.


Resultats i classificació del grup C de la Lliga EBA