El bàsquet mataroní porta més bones notícies

Tito Sobrín renova una temporada més i el junior 2 masculí ha quedat campió de Catalunya

El tècnic Tito Sobrín va anunciar el passat divendres 3 de juny, en una roda de premsa amb Joan Ventura –president de la Unió Esportiva Mataró– la seva renovació de cara a la temporada vinent, tant amb l’equip sènior femení de la Unió Esportiva com amb el júnior femení del Mataró Bàsquet. Sobrín ha contribuït de forma decisiva en la gran campanya del bàsquet mataroní, assolint el campionat d’Espanya amb l’equip júnior femení del Mataró Bàsquet, i debutant amb nota a la Lliga Femenina 2 dirigint el sènior femení de la UE Mataró.

El Junior 2 del Bàsquet Mataró campió de Catalunya
L’equip de júniors de primer any del Mataró Bàsquet va conquerir el Campionat de Catalunya de la categoria Preferent de 1er any el cap de setmana passat, a Gavà. En el partit de semifinals, l’equip mataroní va superar el Sant Josep de Badalona per 49-61, mentre que en l’altra semifinal el guanyador va ser la Unió Manresana davant del Joventut de Badalona per 72-70. En la final, la Unió Manresana va caure davant del Mataró Bàsquet per un resultat de 66-69. Un nou èxit de la pedrera mataronina, ja que amb aquest triomf l’equip ha demostrat ser el millor de la seva edat, i permet pensar en un equip capdavanter de cara a la propera temporada.

L’equip junior 2 del Mataró bàsquet està format per:
Ignasi Serrano, Pere Miralles, Isaac Gibert, Conrad Varela, Axel Illa, Manuel Martínez, Ausies Canal, Adrià Fradera, Santiago Luceño, Sergi Homs. El seu entrenador és Pere Chico, la seva ajudant Carme Sánchez, la delegada Ainhoa Serena i el preparador físic Xavier Fusté.