L'Eusebi Millan viu una tarda màgica de dissabte

L'Advisoria Boet va derrotar el Claret valencià en LF2 i el Mataró Parc Boet va superar l'Arenys en el derbi d'EBA

El dissabte passat els dos equips de l'AE Boet tenien cites importants, i el Pavelló Eusebi Millan va viure una tarda màgica, d'aquelles que tarden a oblidar-se, amb victòries de l'equip femení a la Lliga Femenina 2 davant un rival directe en la lluita per evitar el descens i de l'equip masculí en el derbi maresmenc d'EBA contra l'Arenys Bàsquet.

203010Ba_Boetfemení

ADVISORIA BOET 85-54 CLARET BENIMACLET

L’equip femení del Boet tenia un partit molt important contra un rival directe en la lluita per evitar el descens i aconseguir la permanència a la Lliga Femenina 2. El va superar amb un èxit absolut fent una exhibició com feia temps que no es veia al Millan. Amb la victòria l’equip taronja surt del descens i a més guanya el golaverage a les valencianes.
L’equip local va obrir un bon forat l primer quart (19-11) i al descans es mantenia per davant (39-30), però va sentenciar el partit en un gran tercer quart amb gran encert en atac (27-16), rematant la feina amb un últim de gran defensa (19-8).

Van jugar: Murat (2), Tejedor, Blanca Garcia (16), Arbizu (13), Ruano (4), Vila (3), Hurtado (13), Hartmann (15), Arias (19).

200310Ba_BoetMasc

MATARÓ PARC BOET – ARENYS BÀSQUET 70-48

L’equip masculí del Boet va aconseguit també un magnífic triomf en el derbi maresmenc del grup A de la Lliga EBA. Amb aquest resultat surt de la cua i veu una mica la llum, amb esperances de salvació.
L’equip local, amb un gran treball en defensa va superar un rival que estava bastant per sobre a la classificació, i ho va fer guanyat els parcials de tots quatre quarts.
Al descans el marcador estava en 36-29. Però la tranquil·litat va arribar en l’últim quart en el qual els locals només van rebre 6 punts (17-6).

Van jugar: Puig, Dibba (19), Aza (2); Francisco, Castro (2), Romero (9), Kadji (13), Rubio (17), Canals (8).