La UE Mataró Germans Homs torna amb una derrota de Castelldefels

Els mataronins baixen a la sisena posició però continuen vius en la lluita pels primers llocs

Bàsquet UEM - Castelldefels

La UE Mataró Germans Homs no va poder superar el Castelldefels a domicili. Els mataronins tenien una cita molt important per seguir optant a les primeres places. Per sort dels unionistes, el Mollet i el Cornellà, amb qui estaven empatats, també van perdre i ara són cinc els equips igualats a 31 punts, a un punt de diferència del segon (Sant Adrià) i quatre del primer (Tarragona).

El Castelldefels va començar dominant el marcador (22-15, min.10), però els de Mataró van saber recuperar-se en el segon quart, arribant al descans només 2 punts per sota (40-38, min. 20).

En la segona part, els locals van anar augmentant de mica en mica la diferència en el marcador per acabar guanyant de 9 punts (73-64, final). El Castelldefels va ser superior en atac gràcies a un bon joc combinatiu (fins a 25 assistències van repartir), mentre que en el bàndol mataroní es van cometre bastants errors (van perdre 14 pilotes).

Castelldefels 73 – 64 UE Mataró Germans Homs

UE Mataró: Cabrera (7), Juanola (15), Ariño (3), Toure (14), Traver (4) –cinc inicial– Solé (13), Rodríguez (5), Ventura (3), Moreno, Torres, Cánovas.
Parcials: 22-15, 18-23, 17-14, 16-12.