La UE Mataró perd amb el segon classificat

Les mataronines i el Sant Adrià van protagonitzar una primera part molt fluixa ofensivament

• Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 04 Febrer 2020 10:47

Sant Adrià - UE Mataró

El partit entre la UE Mataró i el Sant Adrià començava amb un ritme baix i poques cistelles. Al minut 2 el marcador era de 3 a 4 i durant la resta del quart les mataronines no van ser capaces de tornar a encistellar (6-4, min. 10). Una dinàmica que va continuar en el segon període, tot i que l’anotació va ser superior (17-13, min. 20).

A la represa, les mataronines van saltar a pista amb una rentada de cara, anotant des de triple i capgirant el marcador (25-29, min. 30), però les locals encara no havien dit l’última. El quart període, la Unió no va poder frenar l’ofensiva local, que s’acabava imposant en el darrer sospir de partit.

Sant Adrià 48 – 45 UE Mataró

UE Mataró: Ortiz (8), Cuní (3), Casals (7), Coll (2), Magriña (12) –cinc inicial– Molina (5), Martínez (2), Moya (6).
Parcials: 6-4, 11-9, 8-16, 23-16.