Les mataronines van perdre el partit en la segona part

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 27 Gener 2020 13:20

Bàsquet Advisoria Boet - Murcia

L'Advisoria Boet ha tornat a perdre i baixa fins a la penúltima posició. Les mataronines van tenir un bon inici de partit, però en la segona part les visitants van ser superiors i van capgirar el marcador per acabar guanyant.

El partit va començar amb igualtat entre tots dos conjunts, amb les de Mataró guanyant el primer assalt (17-16, min. 10). En el segon quart, gràcies a un gran treball defensiu, les dones entrenades per Jordi Vizcaíno només permetien anotar 10 punts a les rivals, fet que els donava cert avantatge al descans (34-26, min. 20).

A la represa, però, els papers van canviar. Mentre el Boet tenia dificultats en atac, les murcianes es sobreposaven en el marcador (44-45, min. 30). Una situació que les locals no van poder resoldre en l'últim quart, en què les visitants van ser superiors.

Advisoria Boet Mataró 59 – 65 UCAM Primafrio

Advisoria Boet: Garcia (5), Arbizu (8), Vila (6), Hartmann (11), Arias (6) –cinc inicial– Tejedor (6), Tominer (-), Checa (7), Ruano (10).
Parcials: 17-16, 17-10, 10-19, 15-20.