El Mataró Parc Boet trenca amb la mala ratxa

Els mataronins superen l’Almozara en un partit molt irregular

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

Situat en la penúltima posició, el Boet s’enfrontava diumenge al cuer, l’Almozara. El partit va tenir alts i baixos donada la irregularitat de tots dos equips, i al final van ser els mataronins els que van imposar-se en el marcador.

El Mataró Parc Boet trepitjava fort en la seva arribada a Saragossa, establint un alt nivell en atac i agafant un petit avantatge en el marcador (16-25, min. 10). Una dinàmica que l’Almozara capgirava en el segon quart, deixant els de Mataró amb només 11 punts en els 10 minuts (42-36, min. 20).

A la represa, els homes entrenats per Alberto Peña tornaven a mostrar-se superiors i retallaven distàncies fins a col·locar-se per davant (57-61, min. 30). En l’últim quart, fluix per part de tots dos equips, els de Mataró van aconseguir mantenir la victòria (68-74, final), trencant la ratxa negativa on havia acumulat fins a sis derrotes consecutives.

Marc Rubio va ser el jugador més destacat del Boet, amb 22 punts i 22 de valoració.

Almozara 68 – 74 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Dibba (12), Francisco (3), Castro (9), Romero (9), Rubio (22) –Puig (4), Navarro (-), Niubó (2), Kadji (13).
Parcials: 16-25, 26-11, 15-25; 11-13.