Les mataronines van cedir la victòria en el tercer quart

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 21 Gener 2020 12:25

Bàsquet UE Mataró - Lleida

El Lleida, tercer classificat, visitava la UE Mataró el cap de setmana passat. Les visitants van començar dominant el marcador, però les mataronines les seguien de ben a prop, evitant que agafessin distàncies (10-14, min. 10). A l’inici del segon quart semblava que les lleidatanes s’imposaven, però les locals no van cedir i van tornar a igualar el resultat, marxant al descans només dos punts per sota (27-29, min. 20).

El tercer quart va ser el decisiu pel triomf visitant. A les unionistes els costava anotar i sumaven amb comptagotes des de tir lliure, mentre que les de Lleida ampliaven la diferència fins als 11 punts (40-51, min. 30). En el tram final de partit, les mataronines van intentar retallar distàncies, però no van poder apropar-se a menys de 5 punts. Finalment, van acabar perdent per 52 a 63.

UE Mataró 52 – 63 Lleida

UE Mataró: Ortiz (7), Cuní (7), Casals (7), Magriña (13), Molina (3) –cinc inicial– Coll (7), Martínez (-), Moya (8).
Parcials: 10-14, 17-15, 13-22, 12-12.