L’Advisoria Boet torna d’Almeria amb una derrota dura

Les mataronines només van sumar 39 punts en 40 minuts

Bàsquet Advisoria Boet - Segle XXI

El partit a Almeria va començar fluix per tots dos conjunts, però amb l’Advisoria Boet col·locant-se per davant (10-12, min. 10). Una situació que ja no es veuria en els següents 30 minuts. En el segon quart, les locals van capgirar el marcador i van anar agafant distància, arribant a la mitja part amb gairebé 10 punts de diferència (29-20, min. 20). Les de Mataró només van poder anotar 8 punts.

A la represa, les mataronines van aconseguir amainar l’ofensiva local, però les andaluses seguien augmentant la diferència (44-31, min. 30). L’últim tram de partit no va ser millor per al Boet. El poc encert de cara a cistella (26% en tirs de camp) i les dificultats per frenar l’atac local allunyava encara més el resultat. Finalment, les de Mataró van acabar perdent per un contundent 60-39.

Almeria 60 – 39 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Murat (-), Tejedor (7), Checa (5), Arbizu (14), Ruano (5) –cinc inicial– Garcia (5), Timoner (-), Vila (3), Arias (-).
Parcials: 10-12, 19-8, 15-11, 16-8.