El Mataró Parc Boet cedeix davant el Quart

Kadji i Dibba van estrenar-se amb el conjunt taronja

• Redacció // Fotos: Empar Tomàs
  • Dilluns, 20 Gener 2020 10:58

200119Ba_Boet-Quart

El Mataró Parc Boet no passa pel seu millor moment i amb la derrota d’aquest cap de setmana acumula sis partits perduts de manera consecutiva. En la visita del Quart, el tercer classificat, els mataronins ja esperaven un rival que no els posaria les coses fàcils. Tot i això, el Boet va donar la cara i va entrar a l’últim quart només 5 punts per sota. Finalment, però, els gironins no van cedir i van endur-se la victòria.

El partit va començar amb un marcador molt igualat, amb tots dos conjunts marcant un bon ritme de joc (18-21, min. 10). Al segon quart, la dinàmica va continuar fins que el Quart a aconseguir agafar distàncies, arribant al descans amb un coixí de més de 10 punts (40-52, min.20).

A la represa, l’equip entrenat per Alberto Peña va tornar a demostrar que volia la victòria i va aplicar-se en atac, retallant la diferència en l’electrònic (64-69, min. 30). Un esforç, però, que no va veure’s compensat en l’últim tram de partit, en què els mataronins no van poder frenar l’ofensiva visitant (85-98, final).

Les noves incorporacions

Aquest cap de setmana van debutar amb l'equip taronja Japeth Kadji i Mustapha Dibba. El primer, presentat la setmana passada pel club mataroní, va fer un gran partit amb 17 punts, 12 rebots i 6 assistències, números amb els quals va sumar 25 de valoració. Dibba, jugador que encara no se sap fins quan estarà vinculat al Boet, va fer 10 punts i va capturar 4 rebots.

D'altra banda, també va incorporar-se a l'equip Carlos Canals, mític jugador de Sant Andreu de Llavaneres que va retirar-se del bàsquet l'estiu del 2018, després de jugar al Boet, però que ara ha tornat per ajudar l'equip fins a final de temporada. Alberto Peña ha confessat que feia temps que anava darrere seu. "Sempre és benvinguda la seva tornada. Amb l'edat i el temps que porta parat és normal que costi la seva adaptació, però el talent és innegociable", apunta el míster. Canals ja va jugar el partit anterior, però aquesta jornada no l'ha pogut disputar per motius personals.

Mataró Parc Boet 85 – 98 Quart

Mataró Parc Boet: Puig (7), Dibba (10), Castro (6), Romero (24), Kadji (17) –cinc inicial– Marinovic (6), Rubio (15).
Parcials: 18-21, 22-31, 14-17, 21-29.