Les mataronines tanquen la primera volta amb una derrota a domicili

• Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 14 Gener 2020 10:35

Bàsquet Advisoria Boet - Segle XXI

L'Advisoria Boet va arribar a Màlaga impartint un bon ritme de joc, seguint de ben a prop les rivals gràcies a l'encert de Hartmann des de triple. Però un parcial de 8 a 0 al final del quart donava un petit coixí a les locals (21-14, min. 10). Al segon quart, la dinàmica es va repetir. El joc interior mataroní complicava les coses a l'Unicaja, però de nou un parcial en contra ampliava la diferència en el marcador (46-30, min. 20).

A la represa, les coses no van anar a millor, si bé les locals van afluixar ofensivament, les dones entrenades per Jordi Vizcaino tenien dificultats per trobar la cistella. La distància seguia augmentant, superant la barrera dels 20 punts (59-37). En l'últim quart, les de Mataró no van poder fer res per apropar-se en el marcador, i tancaven la primera volta amb una nova derrota (72-49, final).

Unicaja 72 – 49 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Timoner (2), Checa (7), Arbizu (10), Ruano (10), Vila (5) –cinc inicial– Murat (-), Hatmann (15), Arias (-).
Parcials: 21-14, 25-16, 13-7, 13-12.