Els taronges encadenen la cinquena derrota seguida

• Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 13 Gener 2020 13:03

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

El Mataró Parc Boet ha començat la segona volta amb una nova derrota i continua en la zona baixa de la classificació. L’Esparreguera va ser superior als mataronins des de l’inici del partit. De mica en mica, els locals van anar ampliant la diferència en el marcador, esborrant totes les opcions dels taronges per endur-se el partit.

Els locals van començar dominant en el marcador, però el Boet els seguia des de ben a prop (15-11, min. 10). En el segon quart, els d’Esparreguera van donar un impuls al marcador, agafant avantatge abans d’arribar al descans (37-23, min. 20).

Al tercer quart, els de Mataró van estar més endollats en atac, però els locals seguien sent superiors i ampliaven de nou la diferència en l’electrònic, superant els 20 punts de distància (63-41, min. 30). En l’últim període, els homes entrenats per Alberto Peña van frenar l’embranzida local, permetent-los anotar només 10 punts. Tot i això, l’esforç no va permetre als de Mataró capgirar el marcador i van tornar a casa amb una nova derrota, la cinquena consecutiva (73-54, final).

David Romero va ser el millor jugador del partit (17 punts, 6 rebots i 21 de valoració).

Esparreguera 73 – 54 Mataró Parc Boet

M. Parc Boet: Puig (11), Aza (2), Castro (7), Romero (17), Marinovic (7) –cinc inicial– Navarro (0), Martinez (3), Francisco (0), Canals (4).
Parcials: 15-11, 22-12, 26-18, 10-13.