L’Advisoria Boet es retroba amb la victòria

Les mataronines poden passar el Nadal tranquil·les fora de la zona de descens

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 22 Desembre 2019 23:50

Bàsquet Advisoria Boet - Segle XXI

L’Advisoria Boet va endur-se l’últim partit de l’any davant el Segle XXI, fet que permet a les de Mataró escalar posicions i sortir de la zona de descens. En la victòria taronja va ser clau la defensa dels primers tres parcials, que van deixar les d’Esplugues de Llobregat amb només 28 punts en 30 minuts.

En la primera part, les locals van començar dominant el marcador (15-10, min. 10). Més endollades en atac, en el segon quart l’avantatge per l’Advisoria va seguir creixent i va aconseguir arribar al descans amb un bon coixí (34-21, min. 20).

A la represa, tots dos conjunts tenien dificultats per encistellar, però la diferència augmentava a favor de les de Mataró (46-28, min. 30). Semblava que el resultat ja estava decidit, però el Segle XXI no es va donar per vençut. En l’últim quart, les visitants van revolucionar el marcador, i van anotar fins a 20 punts quan fins aleshores la màxima puntuació per període havia estat d’11. A l’altre bàndol, les de Mataró no estaven fines en atac i només van ser capaces d’anotar 8 punts, però per sort de les locals va ser suficient per mantenir la victòria.

Advisoria Boet 54 – 48 Segle XXI

Advisoria Boet Mataró: Tejedor (6), Checa (4), Arbizu (3), Ruano (10), Hartmann (9) –cinc inicial– Timoner (8), Vila (8), Arias (6), Solé (0).
Parcials: 15-10, 19-11, 12-7, 8-20.