L’Advisoria Boet no aixeca cap a Granada

Les mataronines van perdre contra el penúltim classificat

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

L’Advisoria Boet encarava un partit a priori factible per sumar punts, però ja des de l’inici la cosa es va tòrcer. En la primera part, les locals van ser molt superiors, doblant el marcador en el primer quart (24-12, min. 10) i ampliant la diferència en el segon quart (45-28, min. 20).

A la represa, les mataronines van millorar el seu joc ofensiu, però les de Granada no cedien. Amb només 10 minuts per disputar, les taronges havien de fer front a una escletxa de 20 punts (65-46, min. 30). I lluny de retallar diferències, l’últim quart va ser el més fluix per al Boet. Les de Mataró només van sumar 9 punts en l’últim tram de partit, mentre que les locals, que també van baixar una mica el ritme anotador, en van fer el doble, 18. Un cop més creixia la distància en el marcador i les locals trencaven la barrera dels 30 punts, col·locant el definitiu 87-55.

Les de Jordi Vizcaíno van tenir dificultats per trobar tirs còmodes (només van fer 29 tirs de 2 en els 40 minuts), mentre que des de línia de triple les pilotes tampoc entraven (8/24, 33%).

Granada 87 – 55 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Camps (0), Arbizu (4), Ruano (8), Hartmann (15), Arias (0) –cinc inicial– Timoner (2), Checa (12), M. Vila (11), N. Vila (0).
Parcials: 24-12, 21-16, 24-18, 18-9.