El Mataró Parc Boet cau combatent contra l’Alfindén

El resultat es va decidir en l’últim minut del partit

Bàsquet Mataró Parc Boet - Almozara

Des de l’inici, un ritme de partit elevat per part dels dos equips feia que el marcador pugés ràpidament de xifra. En l’últim tram del primer quart, els locals van encadenar unes quantes cistelles consecutives que feien aturar el partit al tècnic taronja (24-16, min. 8). Al segon quart, els mataronins van anar retallant de mica en mica la diferència, sobretot des de la línia de 3, fins a tornar a igualar el marcador. Abans d’arribar a la mitja part, el Boet es col·locava per davant (41-44, min. 19).

A la represa, els de Mataró van sortir dominant el joc. Els taronges tallaven les ales als locals amb una defensa asfixiant i complien en atac. De seguida, van aconseguir un coixí de 10 punts (45-58, min. 24) però els aragonesos no van abaixar els braços i l’últim quart arribava amb tot per decidir (64-67, min. 30). La igualtat en el marcador es va mantenir fins a l’últim minut. Els darrers segons, els tirs lliures i un triple van anar augmentant la diferència a favor dels locals, però Bartu va encarregar-se de tornar les esperances amb una cistella de 3 quan faltaven 15 segons pel final (86-83, min. 39). Tot i això, els locals van complir des de tir lliure, i amb l'últim tir en mans dels mataronins ni tan sols l’empat va poder ser una opció (88-83, final).

Alfindén 88 – 83 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (24), Aza (4), Romero (19), Marinovic (0), Rubio (11) –cinc inicial– Martínez (8), Francisco (5), Castro (12).
Parcials: 28-21, 15-26, 21-20, 24-16.