L’Advisoria Boet s’imposa al Gran Canària

Les mataronines van endur-se un partit molt exigent que es va decidir en l’últim moment

• Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 11 Novembre 2019 10:38

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

L’Advisoria Boet va enfrontar-se dissabte a l’Spar Gran Canària, quart classificat abans de disputar-se el partit. Tot i que van dominar el marcador des de l’inici, les mataronines van haver de fer front a un partit molt exigent. En l’últim tram, amb les rivals prement l’accelerador i empatant el partit, el Boet va saber mantenir-se per davant i tornar a casa amb la victòria.

L’equip de Jordi Vizcaíno va arrencar el partit mostrant-se superior al rival i aconseguint distàncies en l’electrònic, gràcies sobretot a la gran defensa que frenava l’ofensiva local. Malgrat que les canàries van acabar reaccionant, les mataronines tancaven el primer període amb un avantatge de 5 punts (11-16, min. 10). El segon quart va ser més igualat dins la pista, però el Boet mantenia la diferència (23-29, min. 20).

A la represa, les locals van sortir amb un 4-0 d’inici que semblava complicar el partit pel Boet, però de nou la defensa visitant obstaculitzava el joc canari. Les de Mataró aconseguien així arribar 9 punts per davant a l’últim quart (35-44, min. 30). Una diferència que va esvair-se ràpidament només encetar l’últim període a causa d’un parcial local de 8 a 0. La lluita per la victòria intensificava el joc a tots dos bàndols i cada possessió es convertia en una batalla.

En els últims minuts, el marcador continuava igualat i les locals inclús van aconseguir col·locar-se un punt per davant, però aleshores va aparèixer Núria Checa al conjunt mataroní per mantenir viva l'esperança visitant sumant un triple i 2 tirs lliures. Uns 5 punts finals que donaven vida al triomf mataroní (56-59, final).

Gran Canària 56 – 59 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Tejedor (3), Checa (15), Arbizu (10), Ruano (7), Rueda (8) –cinc inicial– Murat, Camps (7), Urbano (3), Hartmann (2), Arias (4).

Parcials: 11-16, 12-13, 12-15, 21-15